Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Offtopic » Svět HP

Stránka 18 z 32 [ Příspěvků: 313 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  Další

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Trolloviny, fanfikce a fanarty
 Příspěvek Napsal: čtv 12. pro 2013 20:14:11 

Kdybych měla mluvit za sebe, tak řeknu, že v začátcích, co jsem se začala tak nějak o HP zajímat víc jsem nechápala, proč jsou studenti rozděleni do čtyř kolejí. Moc se mi to nelíbilo, protože jsem měla pocit, že tím víc pak mezi sebou studenti soutěží a vznikají pak takové ty předsudky a tak dále. :D
Každopádně s tebou Arsenku souhlasím, nebylo to sice zase tak dávno, kdy jsem se taky řadila k těm, kdo Mrzimor nemusel (a to ani v době mé první registrace tady na ffku), ale jak jsem tady delší dobu, a sleduju dění ve hře, tak už jsem svůj názor na Mrzimor musela změnit. Rozhodně je to dobrá kolej, a určitě to v ní není jen o sušenkách a tak. :D
Já si myslím, že ty názory, že do Mrzimoru patří pouze ti, kdo se jinam nehodí způsobilo i to, že se o něm zase "tak moc neví", že ta kolej celkově není zase tak moc v pozornosti, jako třeba Nebelvír se Zmijozelem. Dokonce ani v ff povídkách jsem nikde nenarazila na nějakou, kde by se o něm psalo nějak víc do hloubky. I v knihy se přece zabývají většinou jen těma dvěma kolejemi, a pak se není zase tak čemu divit, že Mrzimor pak zůstává docela dost pozadu. Přitom souhlasím s tím, co si psala o těch důležitých vlastnostech, že v normálním reálném životě jsou celkem důležitý. A rozhodně si nemyslím, že by mrzimorský student musel být úplně obyčejný a prostý, jak si někteří myslí (ano, i já jsem si to myslela :D).
Jenže tento problém se týká i dalších kolejí, někdo třeba nemusí Zmijozel, protože ho vidí jako kolej, kde je plno sarkastických a zlých lidí a tak dále. To stejné Nebelvír, taky ho mnozí nemusí, protože je tam prý nejvíc studentů, kteří touží po tom, aby byli hrdinové. A tak bych mohla pokračovat dál a dál :D A asi i kvůli tady tomu škatulkování a házení všech do jednoho pytle jsem si říkala, že s tím rozdělováním do kolejí nesouhlasím. Dejme si třeba příklad nebelvírského studenta, který má všechny ty potřebné vlastnosti, co charakterizují jeho kolej, a pak je jeho spolužák, který je ale o trochu divočejší a řekněme, že se projevuje trochu víc živě. Ten druhý student něco provede, a pak je pochopitelně celá kolej brána, jako ta, v níž jsou samí chuligáni. Přitom já jako pisatelka jsem toho názoru, že u každého toho jednotlivce jak bych to řekla... no prostě jakože se ty vlastnosti, kvůli kterým byl teda vybrán do té koleje, projevují jinak. A přitom jako kdyby občas zapomínali na to, že každá ta postava má nejrůznější stránky svého charakteru a povahy a není to jenom o tom, že je odvážný. Chci tím vlastně říct, že "to" kvůli čemu se ten student dostal do té koleje, ta vlastnost nebo podle čeho se teda moudrý klobouk rozhoduje je u něj jenom trochu v popředí za těmi dalšími. Prostě si myslím, že je blbost říct, že do Mrzimoru chodí ti, co se jinam nehodí, protože každá ta postava má v sobě kus ze čtyř kolejí (takže je nakonec úplně jedno, kde skončí). Proč by se jinak stávalo, že se klobouk občas zadrhne a musí nad svým konečným výsledkem přemýšlet? Nebo když se rozhoduje mezi dvěma kolejemi? :)

Nakonec když to řeknu s nadsázkou, je to jenom o tom, že si zakladatelé vážili právě těch vlastností, kvůli kterým se pak studenti dostávají do kolejí. A jak jsem kdesi četla, jak řekla Helga svůj názor ve smyslu toho, že se jí tohle zrovna moc nelíbí, a že v její koleji najde každý své místo. (Sice nevím co je na tom pravdy, a tuším že to byla jen smyšlená povídka stejně s tím souhlasím) :D

Fůj, to jsem se fakt nechutně rozepsala. No jsou to celkem čerstvý myšlenky a tak, takže se omlouvám za celkem chaotický přednes. :D

| +
Obrázek ObrázekObrázek
Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: pát 13. pro 2013 23:05:34 

I like to read it read it :DD jo, mám pocit že právě tímhle výrokem se to dost pohřbilo no, s tou Helgou...

Příspěvek Napsal: ned 15. pro 2013 0:48:34 

Videjko :D asi už to tady bylo a určitě to znáte, ale neodolala jsem :D

| +
Obrázek ObrázekObrázek
Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: ned 15. pro 2013 10:27:18 

A toto jste už viděli? Tak trochu mi to připomíná Felix :D -link-

| +
Obrázek
Obrázek

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: ned 15. pro 2013 14:29:13 

*umírá smíchy* :lol: :lol: Trochu?! To je čtvrťák jak vyšitej :D Příští rok to vidím na Riley, pak přijde na řadu Ginger a ostatní holky, co do té doby vydrží... Já pojdu :D To se nedá...

PS: Už by se mohl objevit Pobertův plánek a neviditelný plášť :lol:

Příspěvek Napsal: ned 15. pro 2013 14:33:02 

LOLOL Přesně jak říká Quinn, začátek čtvrťáku jak vyyšitej :DD

Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

"Ginger, Nebelvírský miláček všech." - Riley Butler

Příspěvek Napsal: ned 15. pro 2013 16:07:11 

No jo, to sedí :D Tohle znám už dlouho, ale k FF mě to přišít nenapadlo :D

Díky Aršo :3
| +
ObrázekObrázekObrázek

Příspěvek Napsal: ned 15. pro 2013 17:30:39 

Gwen! ty budeš od čtvrťáku ve formaci na hřišti při famfrpále buď úplně vepředu, nebo úplně vzadu... ehehehee :DD :lol: (až mě budete mít plné zuby, něčím mě prašťte, nemůžu si pomoct a úchylně to aplikuju na každou dívčí postavu, co se tu mihne, ve scénáři "vidí se po letních prázdninách" X3 ale nemyslím to vážně, nebojte..:3 i když...)

Příspěvek Napsal: ned 15. pro 2013 22:34:49 

Arsen se na čtvrťák zcela evidentně velmi těší :D To jsem si o tobě nemyslela, že se zrovna v tomhle vyžíváš :D

Příspěvek Napsal: ned 15. pro 2013 22:39:59 

nevyžívám! ale na puberťáka to tak nějak sedí... ony si tu postavy žijou vlastním životem :lol:

Stránka 18 z 32 [ Příspěvků: 313 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  Další

Obsah fóra » Offtopic » Svět HP