Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Svět » Domy

Stránka 3 z 5 [ Příspěvků: 50 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Sídlo rodiny B. I. Morgana, Anglie
 Příspěvek Napsal: pon 20. bře 2017 21:18:41 

"Ale on si to taky zasloužil," vydechla a neubránila se menšímu úsměvu, když pohlédla na své malé štěstí jenž snad vycítilo, že je maminka nervózní. I když Gemmě vyhovovalo sedět mezi maminkou a Sarou, na chvíli si k Audrey přelezla, aby se s ní mohla řádně pomazlit. "Když budeš chtít, a bude chtít Johny, můžete sem někdy přijít spolu. Gemma by ho jistě ráda poznala, že, zlatíčko?" nejmladší Morganová odhalila několik zoubků v úsměvu, protože věděla, že se mluví o ní, i když co jí maminka sdělovala, to neměla nejmenší ponětí.
Audrey spiklenecky na Saru mrkla, ke vší smůle byla přerušená svým bratrem, jenž se usmíval od ucha k uchu a netušil, že právě přerušil děsně tajnou konverzaci. "Nemáte zač, já zase mizím, musím si dobalit věci, zítra si pro mě mají přijet naši. Rád jsem tě viděl, Saro!" zamával ještě na svou sestřenici načež zase zmizel v domě, tentokrát už nadobro. Audrey se však prvně rozhlédla, jestli neuvidí někoho jiného načež se k Saře naklonila. "Slyšela jsem, že za pár měsíců bude zase o jednoho Morgana více," šeptla celkem tiše a následně se natáhla pro jednu ze sušenek, protože vypadaly až moc lákavě a ona je prostě zbožňovala.

Příspěvek Napsal: pát 24. bře 2017 17:56:40 

„Možná si to taky zaslouží, ale s někým jiným,“ pousmála se. Však ona si dřív taky myslela, že Sean je jejím největším štěstím, ale čas ukázal, že to tak není. Nicméně nebyla tak velký pesimista, aby si myslela, že ani jeden z nich nedokáže být šťastný s někým jiným. Harry měl tu pravou dost možná teprve potkat. V takových myšlenkách se ale netoulala dlouho, neboť Audrey pro ni měla návrh, který se jí velmi zamlouval. Kdyby to nenavrhla ona, plánovala se zeptat sama. Sice nevěděla, jak se na to bude Johny tvářit, ale on vůči Audrey snad předsudky neměl. A děti podle všeho miloval a na Gemmu se i vyptával. „Zeptám se ho a ráda. Myslím, že by ji taky rád poznal osobně a nejen z fotek,“ uculila se a zadívala se na maličkou, která se taky uculovala.
Mack sice konverzaci přerušil, ale Sara ho stejně snad stihla ještě obejmout, než jim zmizel do domu. Možná byla jen jejich sestřenice, ale měla je ráda stejně jako by byli sourozenci. A proto, když jí Audrey sdělila tu novinku, radostně se usmála, a rovněž ji pevně objala. A pokud Audrey neprotestovala, přiložila ji opatrně dlaň na bříško. „To je úžasná zpráva, Audrey! Elijah bude určitě nadšený. U Merlina, jak já ti závidím,“ neudržela se, aby si nepovzdechla. Ale za ni byla šťastná a hodně.

Příspěvek Napsal: sob 25. bře 2017 7:32:34 

"Rozhodně si to zaslouží," souhlasila Audrey se svou sestřenkou a doufala, že jednou Harry najde někoho, kdo ho bude milovat nadevše a neudělá mu něco takového, co provedla ona. Styděla se tomu, ale říká se, že srdci člověk neporuší, a v tomhle případě to tak i bylo. Audrey totiž Elijaha neskutečně milovala. "Výborně, určitě se budeme těšit na jeho návštěvu. Viď, zlatíčko?" Audrey natáhla ruku, aby své dceři mohla rozcuchat těch pár vlásků, co měla na hlavě a ze široka se usmála. Gemma vítala nové lidi s nadšením, bylo to takové malé sluníčko, které si oblíbilo úplně všechny a nebylo těžké si je získat na svou stranu, protože byla neskutečně roztomilá.
Co se novinky týkalo, Audrey se ze široka zasmála, objala svou sestřenici a nechala si sáhnout na břicho sic ještě nic cítit nebylo - to mělo přijít v průběhu několika měsíců. A Audrey se skutečně nemohla dočkat, až zase to malé ucítí kopat. "Zatím jsi první kdo to ví, Saro. Říkala jsem si, že s tím ještě chvíli počkám, ale někomu jsem se svěřit musela," spiklenecky na Saru zamrkala a pohlédla na malou princezničku, která se sápala po dalším jablku. "A neboj se, tebe to určitě taky potká, a třeba i brzo," usmála se pak ze široka, protože i Saře přála takové štěstí, a že děti štěstím byly, alespoň pro ní. Gemma totiž byla na prosto kouzelná a ona nepochybovala o tom, že to malé, jenž zatím bylo v jejím bříšku, bude kouzelné taky. A tentokrát Audrey doufala v kluka - nejenom kvůli sobě, ale i kvůli Elijahovi.

Příspěvek Napsal: ned 06. srp 2017 8:52:19 
Profesor

132. HD

Jesse si prázdniny opravdu užíval - už několik dní v kuse se nevěnoval ničemu jinému, než balení věcí a stěhování některého nábytku ze svého pokoje, neboť se konečně hodlal přesunout do vlastního. Rodičů už měl prostě plné zuby a navíc nad ním visel Damoklův meč v podobě nucené svatby s nějakou čistokrevnou paničkou. A na to Jesse opravdu nebyl stavěný, takže radši sbalil svých pět švestek a hodlal se co nejrychleji vzdálit z rodinného sídla. Pravda, maminka z toho byla poněkud nešťastná, ale Jesse si byl celkem jistý, že si rodiče nakonec ještě oddechnou, až tu nebude bydlet.
S několika prázdnými krabicemi teď mířil chodbou ke svému pokoji, aniž by tušil, jaké překvapení ho tam čeká. Matka, kterou potkal u vchodu, se totiž neobtěžovala sdělit mu, že má návštěvu. Možná se prostě jen rozhodla ignorovat fakt, že za jejím synem přišla na návštěvu polonahá Carterová, že.
Jesse brzy překonal chodbu, vzal za kliku dveří svého pokoje, a proklouzl dovnitř. V první chvíli si návštěvy, která se mu rozvalovala v posteli, opravdu nevšiml. Zpětně ale jeho mozek vstřebal, že na jeho posteli je něco, co tam nepatří, a tak se Jesse ohlédl a překvapeně zamrkal, když spatřil Leah. A dveře za sebou pro jistotu rychle zavřel, načež na Leah upřel poněkud přitroublý pohled a neměl se k tomu, aby prázdné krabice odložil. „Ahoj?“ hlesl nakonec nechápavě a neodpustil si pohled na její lacláče, pod nimiž neměla prakticky nic. Dobře, něco málo jo, ale... málo.

Příspěvek Napsal: ned 06. srp 2017 9:21:44 

Popravdě Leah původně vlastně vůbec nešla za Jessem a k Morganům se přemístila proto, aby navštívila Audrey a její děti, takže Ravinna nemohla mít o jejím přesunu do jiného pokoje ani nejmenší tušení. Samozřejmě nejdřív nechala svou sestru odejít s prťaty a manželem na procházku, než se převlékla do pracovního (každý, kdo v seriálech stěhoval, měl na sobě lacláče, no ne), a zamířila si to chodbami k Jesseho pokoji. A protože majitel pokoje tam nebyl, rozhodla se, že si udělá pohodlí.
Málem by mu tam usnula, ale naštěstí mu ten příchod netrval zase tak dlouho. A jako klasicky, nějaký pozdrav byl v jejím případně zbytečné zdržování a šla rovnou k věci: „Tak jsem tady na to stěhování, Morgane,“ uculila se a zadívala se na něj. Na práci tedy nebyla zrovna vhodně oblečená a taky byla až moc perfektně nalíčená, nicméně kdo tvrdil, že při práci nemůže člověk vypadat dobře.

Příspěvek Napsal: ned 06. srp 2017 9:34:39 
Profesor

Popravdě, Jesse pozdrav ani nečekal. Když mu tedy Leah oznámila, že je tu kvůli tomu stěhování, pobaveně se ušklíbl, nahodil svůj obvyklý sebevědomý postoj a ukázal na hromadu již nacpaných krabic. „Tak můžeš popadnout nějakou z těch krabic,“ podotkl, ale bylo mu naprosto jasné, že to Leah neudělá a on ji svými kecy dost možná nakrkne. A to navíc dokázal polknout otázku, kde nechala Marcuse, když jsou tak dobří kamarádi, takže si mohl gratulovat.
„Myslel jsem, že máš lepší plány na prázdniny, než moje stěhování,“ podotkl, načež se posadil na kraj postele, protože jinak by si musel sednout na zem - židle a všechno ostatní, na čem by se dalo normálně sedět, už bylo odstěhované pryč.

Příspěvek Napsal: ned 06. srp 2017 9:51:33 

Leah ho chvilku mlčky pozorovala, když se Jesse opravdu rozhodl, že ji nechá stěhovat, a pomyslela si cosi o tom, že Javi kecal, a že Jesse je idiot. Než mu ale stačila odvětit, že tedy dobře, a zvednout se z postele, aby opravdu tu krabici vzala, když už se nabídla, že mu pomůže (a svou pomoc opravdu myslela vážně), posadil se na okraj postele, kde polehávala. Takže si to vstávání zase rozmyslela, když na tom stěhování očividně tak moc netrval. „Mám spoustu plánů na prázdniny, zrovna jsem se vrátila z Tenerife, a než se vydám na Bali, mám asi tři dny volna. A přece jsem ti slíbila, že ti pomůžu,“ pokrčila rameny a zatvářila se naoko uraženě, že jí to nevěřil. Prsty při tom přejela po pokrývkách na posteli, načež se na něj znovu zadívala. „Ale jestli se ti nelíbí, že jsem se rozhodla svoje slovo dodržet, tak já zase půjdu, Morgane.“ odtušila nakonec, jakože se urazila úplně a začala se zvedat k odchodu.

Příspěvek Napsal: ned 06. srp 2017 10:04:37 
Profesor

Když Leah zmínila Tenerife a Bali v jedné větě, Jesse se neubránil pobavenému úšklebku... Jo, to si někdo žije. Ale on sám si nemohl stěžovat, protože kvůli začínajícímu mistrovství už během prázdnin taky navštívil pár zemí a málem dvakrát přišel o hlas, což by byla tragédie. „Z Tenerife mi přišel pohled od Javiho,“ podotkl s přikývnutím a z jeho hlasu nezazněla ani špetka žárlivosti, protože na to odrostlé mrzimorské štěně prostě žárlit nedokázal, i když nemohl tvrdit, že by na Tenerife rád nevyrazil. „Na Bali máš další focení?“ povytáhl tázavě obočí a sklouzl po Leah pohledem, přičemž usoudil, že těm fotografům asi musí být docela horko, když jim tohle pózuje před objektivem.
Jen tak tak zabránil Jesse tomu, aby protočil očima, když se Leah rozhodla hrát uraženou. „Nechoď,“ zamumlal, ale jako zoufalá prosba to naštěstí nevyznělo, protože to ani zoufalá prosba nebyla. Jesse totiž moc nevěděl, jak se k Leah má chovat - štvalo ho, že má techtle mechtle s tím nebelvírským idiotem, ale na druhou stranu to tomu nebelvírskému idiotovi docela záviděl. A teď měl Leah v posteli on, ne? „Ale k tomu stěhování tě nutit nebudu, ještě by sis něco udělala a pak bys měla po focení,“ podotkl a říkal to naprosto vážně - nevysmíval se jí, naopak měl skutečný zájem na tom, aby se jí nic nestalo, protože jí nic špatného nepřál, že.
„A na Bali jedeš taky s Javim?“ zeptal se po chvíli, když se mu její předchozí slova rozležela v hlavě. „Nebo s Marcusem?“ Jesse vynaložil opravdu velké úsilí, aby zněl naprosto nezaujatě, ale vážně měl co dělat, aby se mu to povedlo. Pohledem přitom bloudil po svém pokoji, radši, ale přeci jen nakonec koutkem oka juknul po Leah, aby zjistil, jak se na tu otázku zatvářila.

Příspěvek Napsal: ned 06. srp 2017 10:21:52 

Leah netušila že Javi posílal Jessemu z jejich společného výletu na Tenerife nějaký pohled, ale rozhodně to od něj bylo hezké. Sice by mu nejraději vyčetla, že je na Jessem takový závislák, že na něj myslí i uprostřed úžasné přírody, a hlavně v její přítomnosti, ale na Javiho se nedalo zlobit. „Přesně tak,“ přikývla ohledně Bali stručně, protože se na tom nedalo nic rozvádět. „Plavky.“ Dodala ale nakonec, možná aby trochu popíchla jeho představivost.
Protože nebyla doopravdy uražená, nakonec se zase elegantně uložila na bok do peřin. Rukou si podepřela hlavu, prsty zapletla do vlasů a káravě se na Jesse zadívala. „Tak to jsem tu ale trochu na nic, hm?“ broukla pak, když prohlásil, že ji do balení nutit nebude, aby si nic neudělala. Pravda, mohla si zlomit nehet a to by byla před focením katastrofa, kdyby byla nějaká mudla. Takhle na to stačilo pár kouzel. Nicméně pak položil dvě velmi zajímavé otázky a Leah se pokoušela z jeho výrazu odhadnout, jestli opravdu žárlí, jak Javi tvrdil. A protože minimálně u toho druhého jí nejdřív ani nepohlédl do očí, pobaveně se ušklíbla. A přesně ten úšklebek měl možnost spatřit, když se k ní nakonec otočil. „A kdybych řekla, že s Marcusem, vadilo by ti to?“ zeptala se nevinně a andělsky na něj zamrkala. Nechtěla prásknout Javiho, že jí prozradil pár věcí, o kterých Jesse určitě mluvit nechtěl.

Příspěvek Napsal: ned 06. srp 2017 10:31:05 
Profesor

Jakmile se Jesse dozvěděl, že Leah bude na Bali fotit plavky, bylo na něm vidět, že jeho představivost začala pracovat na plné obrátky. A že zrovna v tomhle směru měl Jesse představivost docela bujnou...
„No, jestli tak moc chceš pracovat, tak klidně můžeš,“ mrknul na Leah pobaveně poté, co podotkla, že je tu trochu na nic. „A na nic tu rozhodně nejsi, jsi fajn dekorace mého poloprázdného pokoje,“ ujistil ji. Ano, na Leah se moc dobře koukalo. Lacláče sice Jesse nepovažoval za vrchol módy, ale když je na sobě měla zrovna ona, vzal je na milost.
No a pak se řeč stočila zpátky k Bali a Leah položila poměrně zákeřnou otázku a donutila Jesseho zalhat, protože pravdu by nikdy nahlas nepřiznal. Na to byl moc ješitný. „Samozřejmě, že ne,“ ohradil se okamžitě, ba dokonce až podezřele rychle. Marcus mu prostě ležel v žaludku, ale Leah byla ta poslední osoba, s kterou by to chtěl rozebírat. „Jeď na Bali, s kým chceš, mně do toho nic není,“ dodal a pousmál se. Trochu falešně, ale což.

Stránka 3 z 5 [ Příspěvků: 50 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Obsah fóra » Svět » Domy