Tákže.. Survival byl totálně boží, a to fakt hodně. Difoká prasátka jsme přežili (!), ale příště si beru pro jistotu pánvičku.

Pokud mě tedy ještě někdy někam sebou vezmou ehehehm.
Jinak byla fakt sranda a hlavně..
1. Když vidíte holku s umělými zuby, nesmíte si je představit u nějaké své postavy (a hlavně ne u Daryi). A už vůbec nesmíte zjisti kde se prodávají
(a tímto ještě jednou děkuji Lei za ty druhý zubiska, protože jsou fakt boží a fakt se mi hodí!)2. Nikdy nehrajte karty o nějakou svojí postavu, je tu totiž možnost, že prohrajete.
(i když tahle prohra není vůbec špatná, mám tě ráda Mae :3)3. Když už však prohrajete, můžete pak jinou osobu vydírat.
4. Musíte si dávat pozor na to co děláte a říkáte, protože vás může kdokoliv, kdykoliv a kdekoliv točit. A takovou ostudu fakt nechcete.
5. Vlak je zlo. A to tak, že hodně. Jen cestou do Prahy se jeden rozbil
(po 15 minutách mi bylo oznámeno, že musím autobusem, protože nefungují brzdy ehem), na zpáteční cestu to byli už dva. Ale za ty mohla Jane, fakt. Byla letadýlko!
6. Když vyjdete jeden kopec, objeví se hned další. Tak to prostě je a bude.
7. Maeve dělá úžasný koláčky a mini houstičky s masíčkem
(ne, nepamatuji si jak se to jmenuje).
8. Když hrajete hru "kdo s kým co.." dozvíte se dost zajímavé věci. Podobně jako ze Zápisníku mladých svišťů, díky němu už vím, jak správně pozorovat hvězdy :3
9. Eej, tuurista! Hmm! Aneb.. nikdy se nevytahujte s přiblblým přízvukem xD