Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Offtopic » Srazy

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Což takhle dát si sraz?
 Příspěvek Napsal: sob 01. srp 2015 16:28:09 

Já v termínu 14.-16. nemůžu, jedu totiž na kola, tak snad někdy jindy, užijte si to ! ♥

Obrázek
Obrázek
Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: ned 02. srp 2015 10:43:22 

Ehmehm... z mrazáku na hradě hlásím, že ten víkend ještě stále nemůžu :( ostatně tak nějak všechny srpnové víkendy jsou lehce zabité (Tseh!), mohla bych až na začátku září. .. což je jemně k ničemu. Nicméně si to užijte... *Xav padá z výstavy mimo wifi a skřípe zubama*

#2c3471,
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: stř 05. srp 2015 12:37:38 

Takže... Survival.

Termín: 14.-16.8.
Kdy budeme v pátek vyrážet závisí na tom, kdy jste schopní se dostat do Prahy. Rozhodně nebudeme vyrážet dřív jak ve dvě odpoledne z hlavního nádraží. Kdo ví, že se tam do cca 15:00 nedostane, nechť se mi ozve, abych mohla naplánovat trasu.

Přespávat se bude prostě tam, kde to uznáme za vhodné. Měla bych mít k dispozici celtu, ale fakt netuším, jak je velká. Spacáky a případně karimatky s sebou. Někde v okolí Amerik je taková cool jeskyně, kde se dá přespat pod převisem, ale z fotek se mi fakt nepovedlo zjistit, kde přesně je.
verze "na Finniana" - vylezete si na strom s dekou a budete doufat, že nespadnete

Protože je dost pravděpodobné, že zákaz rozdělávání ohňů kvůli vedru bude platit i za těch necelých 14 dní, doporučuju všem účastníkům počítat se studenou stravou. Na něco pořádného se dá stavit po cestě, ale slíbit nic nemůžu.
verze "na Finniana" - broučci a jiná havěť pod šutrákama

To je zatím asi vše, bohužel mám do toho všeho nečekané řešení úřadů, a to je k mému vlastnímu vzteku přednější.
Bylo by fajn, kdyby se závazně ozvali ti, kteří fakt pojedou, ať víme, s kým fakt počítat.

| +
Obrázek
Obrázek

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: stř 05. srp 2015 14:47:12 
Lékouzelník
Lékouzelník

Predbezne bych dorazila 14:05 na Cerny Most cili kolem pul na hlavak? Ale jeste bych to doupresnila, az se domluvim v praci. Kazdopadne I'm in!

Příspěvek Napsal: stř 05. srp 2015 22:08:20 
Kolejní ředitel

Pokud by si někdo dovolil váhat, tak já se radši potvrzuju. A se mnou +1 v podobě ženy, jejíž snahy o přeměnu survivalu v rekreaci přivezením kartáčku na zuby, repelentu a dalších zbytečností mě sice trochu děsí, ale už mi skoro podepsala, že jí nebude vadit, když se tam 80% času budeme bavit o něčem, do čeho nevidí, takže snad cajk.

Obrázek

Agent Jejího veličenstva matky Přírody s povolením zabíjet debilní profily.

Příspěvek Napsal: čtv 06. srp 2015 18:45:54 

Se mnou můžete taky počítat, na nádraží (ale na Masarykovo) bych měla dorazit ve 14.16 tak pak už jen pár minut na přestup tak... 14.30 na Hlavním? (nemám odhad, pardon).

“Armageddon was yesterday, today we have a serious problem.”

(Stieg Larsson)

Příspěvek Napsal: čtv 06. srp 2015 20:13:47 

Tak se mnou počítat můžete taky, na Hlaváku budu v 14:00, nejpozději v 14:30, ještě nevím jestli budu stíhat autobus nebo vlak. :)

Příspěvek Napsal: sob 08. srp 2015 11:56:52 

I se mnou můžete na Survival počítat :) Na Smíchovském nádraží budu asi ve 14:03 (pokud někde neuvízneme s autobusem), takže na Hlaváku bych měla být kolem 14:30, jako Jane a Andrew :)

Obrázek Obrázek
Obrázek

Příspěvek Napsal: stř 12. srp 2015 12:48:02 

Oká, už mě z toho bolí hlava, jak to furt přeměřuju a vymýšlím :D

Orientačně to ovšem bude takto:

- v pátek do 15:00 sraz na hlavním nádraží v Praze (jako místo setkání přibližně určuju ten plac dole před velkou tabulí s odjezdy mezi dvěma eskalátory)

- pokud zvládneme první bod, v 15:19 by nám měl jet osobák do Karlštejna (na trase je výluka, ale podle výlukového řádu by měl jet tak, jak je napsaný, tož v to budeme doufat), jízdenka by měla stát max. 54kč, skupinová méně, ale to záleží na tom, kolik nás vlastně pojede :)

- Karlštejn: dojdeme k němu, okoukneme a vydáme se na první trať okolo Amerik (cca 10km), po cestě je židovský hřbitov (zdravíme Hillary a místní blonďáčky), v Mořině je možnost si dát něco teplého k večeři, uzavřeme okruh (ještě fakt nevím, z které strany ho půjdeme) a najdeme si plac na spaní (nejlépe mimo NPR)

- druhá trasa vede z části po naučné stezce okolo Karlštejna: po cestě je Králova studně, Bubovické vodopády, klášter benediktinů (máme možnost prodloužit si trasu k hornickému skanzenu Solvayovy lomy), hradiště Hostim, nějaká ta jeskyně a Srbsko, kde se opět dá najíst. Taky půjdeme kus okolo Berounky a třeba bude možnost nějaké té pravěké hygieny (pro zájemce plavky s sebou). Z výchozího bodu do Srbska je to cca stejně dlouhá trasa jako první den, takže předpokládám pokračování směr Koněpruské jeskyně. Když nedojdeme až k nim, nic se nestane, prostě to někde po cestě zakotvíme (opět nejlépe až někde u Tobolky, abychom byli mimo NPR). Z výchozího bodu do Tobolky je to orientačně 15km.

- třetí trasa je vyloženě zaměřená na návštěvu Koněpruských jeskyní, shlédnutí Čertových schodů, pokud to půjde, a dovalení se do Popovic na vlak. Trasa je cca 9km dlouhá, ale záleží na tom, kde zakotvíme předchozí den. V Popovicích možná najdem něco, kde nám dají najíst a vyrazíme směr Praha :) (orientačně bude jízdenka stát do 95kč, opět podle toho, kolik nás pojede na skupinovku)

Ani jedna trasa není svou délkou náročná, poklidnou chůzí se dá ujít 4km/1h, což by v našem případě znamenalo, že to celé zvládneme ujít děsně rychle, ale pochybuju, že se při tomhle údaji bere v úvahu náročnost terénu, kterou vážně neznám, protože jsem tam nikdy nebyla. Kopce tam ale jsou, to jo :D Nicméně mám pocit, že se budeme pohybovat spíš na úpatí, než abychom se na ně škrábali. Tak jako tak budeme tyhle věci a případné přeplánovávání tras řešit na místě :D Když to ujdeme rychle, někde sebou plácneme a budeme se válet, oujéé.

Beru celtu, ale nevím, jak je velká a kolik se na ni vejde lidí. Taky beru něco jako nouzovou lékárničku, stejně tak Ery. Repelent silně doporučuju všem, co mají hrůzu z hmyzu. Nebo klíšťat (můj případ, takže až začnu panikařit, přetáhněte mě po hlavě a to klíště ze mě sundejte). Vzhledem k počasí doporučuju i opalovák.

Ohně se rozdělávat nesmí kvůli vedrům, tudíž s sebou trvanlivou studenou stravu, a hlavně pití! Po cestě to snad zvládneme někde podoplňovat.

Dál pak spacák a karimatku, případně nějaké věci na převlečení a ty zmíněné plavky. UPOZORŇUJU, že mnozí z nás jedou na prasata, tak se na to připravte. Je to čundr, ne výlet do lázní, a nikdo z nás se určitě nechce tahat s věcmi navíc.

Zapomněla jsem na něco? Nevím, leze mi po hlavě Skřítě. Dodatky (i ty vaše) kdyžtak do tohohle tématu.

Silně orientační mapa: zde.

| +
Obrázek
Obrázek

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: ned 16. srp 2015 18:08:06 

Survival se vydařil, ani jsme moc nezmokli, jen nás chvílemi děsila divočina. Difoká prasátka konkrétně.
Nahazuji první fotky, kvalita nic moc, jsem se s tím focením moc nemazala. A na nějaké úpravy v photoshopu nemám energii ani chuť, tohle bude muset stačit :D Mívka pak určitě dodá druhou várku, včetně fotek z Koněpruských jeskyní. A Lei snad dodá dokumentaci hraní "Překládačky" aneb kdo s kým co, kdy kde a merlinví co dělali. Bylo to moc vtipný.
> fotoalbum <

Vidíš, Andy, jak jsem hodná? Video nikde! Zatím.

Obrázek

ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek Obrázek

Stránka 13 z 33 [ Příspěvků: 321 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 33  Další

Obsah fóra » Offtopic » Srazy