Tak jo, po předběžné konzultaci pro mě přichází v úvahu termín 14.-16.8.. Co se týče toho posledního víkendu 28.-30.8., tak tam s 90% pravděpodobností odlétám směr Řecko (10% nechávám sponzorovi na případný cholerický záchvat s prohlášením, že se nikam neletí).
Všechno potvrdím/vyvrátím nejdéle do konce měsíce, protože musím ještě počkat na vyjádření hlídací babičky, ale všechno se mi zatím kloní spíš k tomu 14.-16.8...

Co se týče programu výletu, rozhodně jsem pro Koněpruské jeskyně (pro zájemce), protože je mám už dlouho v plánu. Vstupné je 130kč pro dospělého, 70kč pro studenty s průkazem. Karlštejn mně osobně stačí zvenku, ale pokud by někdo chtěl na prohlídku, je tam několik okruhů za různou cenu - zjistěte si tady:
http://www.hradkarlstejn.cz/prohlidky-h ... 5/vstupne/Další náklady (pro ty, co jsou líní zapojit do chodu i mozek):
cesta - záleží na tom, čím a odkud pojedete (sraz následně bude v Praze, pak přesun vlakem směr výchozí bod čundru, tam počítám s cenou do 74kč)
jídlo a pití - co si kdo vezme, plus je možnost zaplout v rámci cesty do nějakého restauračního zařízení v Srbsku, přes které určitě půjdeme; další věcí je nějaké společné kuchtění, ale je otázkou, jestli se nám podaří najít vyhrazené místo pro ohniště, neb budeme v CHKO
... - jestli si budete chtít kupovat nějaké číčovinky a pohledy, tak to je čistě vaše věc

Každopádně tohle je nástřel pro představu, jakmile budeme vědět termín na 100%, naplánujeme trasu a zjistíme možnosti stravování detailněji.