Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Offtopic » Srazy

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Což takhle dát si sraz?
 Příspěvek Napsal: pon 13. črc 2015 13:08:31 
Lékouzelník
Lékouzelník

Já tedy hlásím, že zájem bych určitě měla. :) Časově je mi to v podstatě jedno, někdy v srpnu bych sice měla být na víkend u kamarádky, ale protože tam to na ničem nezávisí, tak bych to přizpůsobila FFku. :)

Nejsou tam někde Koněpruské jeskyně?

Příspěvek Napsal: pon 13. črc 2015 13:09:18 

Jsou tam Koněpruské jeskyně, k nim se možná taky dohrabeme :D

Obrázek

ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: pon 13. črc 2015 13:17:55 
Lékouzelník
Lékouzelník

Yes, please! Tam se chci podívat už děsně dlouho. :3

Příspěvek Napsal: pon 13. črc 2015 17:48:47 

Přijde mi to jako super nápad, chtělo by to jen trochu víc info a tak, ať víme kolik máme mít připraveno v kasičkách :D (na vstupy a tak no.) Pokud to tedy nebude ve dvou zmiňovaných termínech tak pokud to půjde, ráda se připojím :)

Teda jestli přijímáte novotinu, že jo.. :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: pon 13. črc 2015 18:06:53 

Víc info bude, až zjistíme, kolik lidí by zhruba mělo zájem :) Vstupy nebudou drahé (ten Karlštejn možná bude dražší, ale kdyžtak tam půjdou jenom zájemci, že jo) a vzhledem k přespávání někde pod širákem a vaření si nad ohněm to jinak finančně náročné nebude. Každej vezme bramboru, buřty a sušenky a je vystaráno :D A novotinu samozřejmě přijímáme, otázkou spíš je, jestli to s námi novotina přežije :twisted:

Obrázek

ObrázekObrázek
Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: úte 14. črc 2015 10:14:10 

Uh, já bych možná jela, ale vzhledem k tomu, že by to byl první sraz s vámi... (aneb ať žije novotina, že jo :D). Ale mohlo by to být zajímavé a navíc i dost netradiční, takže bezva! :D

| +
Obrázek

Příspěvek Napsal: úte 14. črc 2015 20:16:29 

Tenhle výlet zní fakt suprově, takže jsem to hned oznámila doma a zatím to vidím dobře.. Můžu nějak tak celý srpen, takže datum toho víkendu mi je nějak tak jedno.. no a pokud mi něco (nečekané hlídání bráchů) do toho nevleze, tak bych se taky ráda připojila :3

EDIT: Tak už vím, že víkend 7.8. - 9.8. nemůžu, protože budu hlídat bráchy ehehem.

Naposledy upravil Andrew Brown dne stř 15. črc 2015 20:49:23, celkově upraveno 1

Příspěvek Napsal: stř 15. črc 2015 19:19:42 

Nápad s výletem zní super! 1.8. a 9.8. jsem v práci (oba dva dny jsou ve víkendech), jinak můžu kterýkoliv jiný víkend v srpnu. Takže prozatím se na Survival nahlašuji, dokud nebude znám přesný termín výletu :)

Obrázek Obrázek
Obrázek

Příspěvek Napsal: čtv 16. črc 2015 18:53:35 

Tak jo, po předběžné konzultaci pro mě přichází v úvahu termín 14.-16.8.. Co se týče toho posledního víkendu 28.-30.8., tak tam s 90% pravděpodobností odlétám směr Řecko (10% nechávám sponzorovi na případný cholerický záchvat s prohlášením, že se nikam neletí).
Všechno potvrdím/vyvrátím nejdéle do konce měsíce, protože musím ještě počkat na vyjádření hlídací babičky, ale všechno se mi zatím kloní spíš k tomu 14.-16.8... :)

Co se týče programu výletu, rozhodně jsem pro Koněpruské jeskyně (pro zájemce), protože je mám už dlouho v plánu. Vstupné je 130kč pro dospělého, 70kč pro studenty s průkazem. Karlštejn mně osobně stačí zvenku, ale pokud by někdo chtěl na prohlídku, je tam několik okruhů za různou cenu - zjistěte si tady: http://www.hradkarlstejn.cz/prohlidky-h ... 5/vstupne/

Další náklady (pro ty, co jsou líní zapojit do chodu i mozek):
cesta - záleží na tom, čím a odkud pojedete (sraz následně bude v Praze, pak přesun vlakem směr výchozí bod čundru, tam počítám s cenou do 74kč)
jídlo a pití - co si kdo vezme, plus je možnost zaplout v rámci cesty do nějakého restauračního zařízení v Srbsku, přes které určitě půjdeme; další věcí je nějaké společné kuchtění, ale je otázkou, jestli se nám podaří najít vyhrazené místo pro ohniště, neb budeme v CHKO
... - jestli si budete chtít kupovat nějaké číčovinky a pohledy, tak to je čistě vaše věc :)

Každopádně tohle je nástřel pro představu, jakmile budeme vědět termín na 100%, naplánujeme trasu a zjistíme možnosti stravování detailněji.

Příspěvek Napsal: pát 17. črc 2015 14:09:26 

Takže jo... Taky jedu, můžete si mě napsat. :D Sice jako takhle se spaním pod širákem zkušenosti nemám, ale všechno se má zkusit... 14.-16.8. mi s klidem vyhovuje nemohla bych jen poslední týden v srpnu.

“Armageddon was yesterday, today we have a serious problem.”

(Stieg Larsson)

Stránka 12 z 33 [ Příspěvků: 321 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  Další

Obsah fóra » Offtopic » Srazy