Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ]
Autor |
Zpráva |
Samuel E. Tyers
|
Napsal: čtv 04. črc 2013 0:17:25 |
|
|
Poslední dobou u sebe pozoruji čim dál větší obtíže u psaní herních příspěvků, tudíž si dávám pauzu. Viděl bych to tak do konce července. Situace se však může změnit, pokud by se mi náhodou vrátila chuť a energie psát, ale zatím to moc nadějně nevidím. Na fóru se možná občas stavím do chatu.
|
|
 |
|
 |
Samuel E. Tyers
|
Napsal: čtv 28. kvě 2015 9:39:26 |
|
|
Eeeh... trochu s křížkem po funuse, ale asi bych měl dát vědět, že ještě nějak žiju. Nejprve bych se chtěl omluvit za nedohranou hru v Zimní koulovačce a za neaktivitu v Survivalu. Na oboje jsem se fakt těšil, problém je, že se po jejích odstartování vysralo tolik věcí, počínaje prací a neúspěšnýma přijímačkama, rodinnýma trablema atd. A k tomu jako bonus mi bylo v úterý u doktora řečeno, že budu muset na 99% v nejbližší době na operaci.
Co se týká hodin Obrany (asi nejdůležitější věc) zatím jsem je zanesl do rozvrhu a zítra po kontrole u doktora je nahodím do hry.
Ještě jednou se omlouvám, ale s těmi problémy je momentálně Felix na té poslední koleji o kterou se starám.
|
|
 |
|
 |
|
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|
|
|