TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<
počasí
Asi že už toho pěkného počasí bylo dost, v den odjezdu z Bradavic je obloha pod mrakem, vítr sice není vyloženě studený, ale je spíš protivný a dotěrný, a i když dopoledne se déšť ještě drží, odpoledne už se z temných mraků spustí husté provazce vody.
--kdo ví kdy-- Na znamení se dává, že mám přepálený harddisk, takže můj ntb mi dává sbohem a šáteček na dobu neurčitou. K dispozici sice mám matčin, ale jeden počítač v domácnosti je trochu sebevražda. Aktivita tudíž na bodu mrazu do někdy.
25. - 28 (29). 5. 2015 Ať žije plenér (aneb krajinářský kurz aneb kvůli maturitám nás posílají kreslit keříky). miniedit: Z toho vyplývá, že nemá cenu na seminář bystrozorství chodit.
Naposledy upravil Lorene K. Wolfwood dne čtv 02. črc 2015 10:32:23, celkově upraveno 1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků